Ob mednarodnemu dnevu starejših oseb smo v našem vrtcu gostili stare starše.  V družbi dedkov in babic je vedno lepo, kadar pa te obiščejo v vrtcu pa je to še ena dodana vrednost.

Letos smo strokovne delavke pripravile lutkovno igro avtorja Roka Vilčnika, z naslovom  BABICA MARMELADA.  Otroci  so v toplem naročju dedkov in babic pozorno spremljali dogajanje na odru , se prepustili čarobni moči lutk in glasbeni spremljavi. Lutkovni oder nam je prijazno odstopil KUD Leskovec – Stari Log, s katerim vrsto let dobro sodelujemo, se medgeneracijsko povezujemo in vsi dopirinašamo nekaj dobrega in koristnega na nivoju sodelovanja z lokalno skupnostjo. Našemu povabilu so se prijazno odzvale tudi upokojenke DU Leskovec – Stari Log, saj so tudi one babice in vsi skupaj smo jim polepšali ta poseben dan.

Po končani predstavi smo se z dobrimi vtisi in v  sproščenem vzdušju podružili ob čajanki in prijetno poklepetali. Stkali smo neprecenljive vezi in trenutke, ki se jih bomo še dolgo spominjali. Vsi skupaj se veselimo srečanj tudi v prihodnje.

Dostopnost